Praktijk Wilma Dingemans

Praktijk voor Coaching, Balans & Vitaliteit

Algemene voorwaarden van Yoga School Almere - Bodegraven - Utrecht - Vleuterweide

De lessen

Gemiste yogalessen kunnen in overleg binnen een lesblok ingehaald worden, mits er plaats is. In verband hiermee is het van belang dat bij verhindering tijdig wordt afgemeld.

Het kan zijn dat je vanwege andere verplichtingen maar op één tijdstip voor yogales kunt inschrijven. En het kan zijn dat er in die yogagroep op dat moment geen vrije plaats is. Je kunt dan op de wachtlijst voor dat lesuur worden geplaatst. Zodra er plaats is, ontvang je automatisch bericht.

Het yoga cursusjaar loopt van september tot en met juni.

Tussentijds instromen is mogelijk, mits er plaats is in de groep.

Tijdens de schoolvakanties, feestdagen en in juli en augustus is er geen les.

De docent zal waar mogelijk op de persoon gerichte instructies bij de uitvoering van de oefeningen geven. Hoewel daarbij altijd alle zorgvuldigheid in acht genomen wordt, is de docent niet aansprakelijk voor eventuele blessures, of eventuele andere indirecte gevolgen van de aangereikte oefeningen. Bewaak altijd je eigen grenzen.

Als je onder behandeling staat van een arts of specialist, overleg dan eerst met deze persoon over de deelname aan yogalessen.

Bij lichamelijke en/of psychische klachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Yoga School Bodegraven - Utrecht - Vleuterweide is niet aansprakelijk voor vermissing, of beschadiging van je eigendommen.

Betalingsvoorwaarden

Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus/lesblok/workshop te zijn voldaan.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Voor de tweede deelnemer uit één gezin geldt een aangepast tarief voor de yogalessen. Het tweede gezinslid krijgt 10% korting per betalingstermijn.

Restitutie van het cursusgeld is in beginsel niet mogelijk. Lessen kunnen wel binnen een lesblok worden ingehaald, mits er plaats is in de les.

 

 

Beëindiging van de deelname aan de yogalessen van Yoga School Bodegraven - Utrecht - Vleuterweide, kan schriftelijk/per e-mail 4 weken voor het einde van elk betalingstermijn en per einde van elk yoga cursusjaar.